JEDNO PITANJE SLAVNOG FUDBALERA I SVA BIJEDA VUČIĆEVE SRBIJE: "Da li moram prvo u zatvor da bih dobio funkciju"

Proslavljeni srbijanski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u tamošnjem fudbalu.

  • Društvo

  • 30. Nov. 2023  30. Nov. 2023

  • 1

Kako je rekao, "Džajić četiri godine nije uspio da dokaže da je nevin i onda ga je prije 11 godina tadašnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić abolirao", što je Džajić prihvatio i "time priznao da je krao Zvezdu, odnosno učestvovao u malverzacijama".

Vidić je rekao da je Terzić "ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi".

"Ja nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha", naveo je Vidić.

On je istakao da Terzić ima "izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje, kreće se u ‘visokom’ društvu".

"I kako će sad bilo koji mladi momak da posluša oca i da krene da radi od 9 do 17 sati, muči se, bude pošten… Sve više djece hoće da budu Zvezdan Terzić. Da li to hoćemo da ostavimo našem društvu", poručio je Vidić, i dodao:

"Ili su Džajić i Terzić prevarili sistem, ili je sistem nas", zaključio je.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...