HISTERIJA NA RTRS-u: „Možemo li govoriti o Evropskoj uniji sa ljudima poput Heleza, Isaka, Bećirovića…“

A, onda je uslijedila lavina optužbi i prijetnji iz iste kuhinje.

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2023  01. Dec. 2023

  • 7

Naredne sedmice lideri vladajućih stranaka u BiH trebalo bi da idu u Brisel - evropsku prijestolnicu koja je uslovila otvaranjem pregovaračkog statusa. Šta će im novo ponuditi?

-Republika Srpska s tim nema problema, navode režimski novinari na RTRS-u, Javnom servisu pod kontrolom Dodikovog SNSD-a.

Upravo predsjednik bh. entiteta Republika Srpska uvjetuje dogovor tražeći da se u paketu ispuni svih 14 uvjeta, tražeći da se „BiH oslobodi kolonijalne uprave“.

-Ako ne može, red je da Bosnu i Hercegovinu i zvanično proglase protektoratom, navode na RTRS-u.

A, onda je uslijedila lavina optužbi i prijetnji iz iste kuhinje, uz pomoć Dodikovog plaćenika i samozvanog stručnjaka za terorizam Dževada Galijaševića.

-No, kako stvari stoje, federalni političari nemaju ništa novo da ponude osim spinova i laži. Glavni adut im je postao ministar odbrane Zukan Helez kome su se nedavno pričinili Rusi podno Maglića.

Šta je cilj ministru koji se hvali da ima odlične veze sa britanskim službama - evropski put ili međunarodna intervencija? I da li uopšte možemo govoriti o Evropskoj uniji sa ljudima poput Heleza, Isaka, Bećirovića, pitaju se režimski novinari sa RTRS-a.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...