NIJE ZABORAVILA JEDAN OD NAJVEĆIH SKANDALA: Lejla Filipović prisjetila se dramatičnih trenutaka…

Lejla i Tihana nisu se povukle u sjenu, već su nastavile surađivati kroz modeling.

  • Estrada

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

Od najvećeg skandala izbora za Miss Hrvatske prošlo je dvadeset pet godina. Nekoliko dana nakon što je 1998. proglašena misicom, Lejli Filipović, tada Šehović, oduzeta je titula i dodijeljena prvoj pratilji Ivani Petković.

Lejla je na kraju ipak predstavljala Hrvatsku na izboru '98., a Ivana Petković godinu dana kasnije. U trenutku proglašenja imala je tek navršenih osamnaest godina. 

''Prvo mi je teško uopće prihvatiti toliko godina, kao da je bilo nedavno, često mi se provlači ta tema i nije zaboravljena. I tako mi je uvijek to prisutno jer uvijek netko nije čuo ili sene sjećaju nekih stvari, no kako god, bilo je teško i tek sad ustvari shvaća, ne znam kako se sad odlučila na tako nešto, i da li bi bila toliko hrabra, i onda se opet mislim - ne bi dala na sebe'', priča Lejla, Miss Hrvatske 1998. godine. 

''Neću sada detaljizirati, ali sjećam se svakog momenta. U jednom hotelu je organizirana presica, ona je proglašena u nedjelju, a u petak je odučeno da joj se titula mora oduzeti i napravljena je press konferencija. Ona je okupila novinare iz cijele Europe, mi članovi direkcije smo sjedali s jedne strane, novinari s druge, Lejla je hrabro došla s krunom na glavi i rekla - ja vam krunu neću predati. Ja sam u tom momentu osjetila signal i rekla - Tihana, diži se, rekla sam da joj  stom direkcijom viđe ne želim surađivati ako ćemo morati gledati krvna zrnca djevojkama'', priča Tihana Zalepugin.

Odbijajući surađivati s direkcijom koja je donijela kontroverznu odluku, otvara modnu agenciju. Lejla i Tihana nisu se povukle u sjenu, već su nastavile surađivati kroz modeling.

Bi li Lejla danas nešto promijenila?

''Pa mislim da taj put čak i ne bi jer nekako sam svoju osobnost pokazala, jedino mi je žao da su me u startu, u poletu koji sam ja htjela napraviti u poslu daljnjem, izranjavali, pa sam se malo povukla. I dan danas radim taj posao, ali bih više voljela da sam iza, da ne moram raditi ovo. Vaga sam po horoskopu, taj jedan dio, puno toga što sam mogla iskoristiti, ja sam se povukla, nekako sam morala te svoje rane zaliječiti'', govori Lejla za In Magazin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...