ČESTITKA POTPREDSJEDNIKA FBiH, REFIKA LENDE: "Oružane snage BiH garant našeg mira, slobode i sigurnosti"

"Uz želje da budućnost gradimo u miru i zajedništvu, u jedinoj nam domovini, građanima BiH čestitam 1. decembar – Dan Oružanih snaga..."

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2023  

  • 1

Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo uputio je čestitku svim pripadnicima Oružanih snaga i građanima BiH povodom obilježavanja 1. decembra, Dana oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Lendo je u čestitki naglasio da su pripadnici Oružanih snaga BiH garant našeg mira, slobode i sigurnosti. 

- Samo jake, dobro opremljene i uvježbane Oružane snage mogu biti garant svim narodima i građanima BiH da ćemo moći graditi i unaprjeđivati našu jedinu domovinu, državu Bosnu i Hercegovinu. Uz želje da budućnost gradimo u miru i zajedništvu, u jedinoj nam domovini, građanima BiH čestitam 1. decembar – Dan Oružanih snaga,  saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Kabineta potpredsjednika FBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...