HARIS TABAKOVIĆ ODLIČNO IGRA U KLUBU IZ BERLINA: Sada i italijanski klub želi bosanskohercegovačkog napadača

Ove sezone u Herthi je odigrao 18 utakmica i postigao 14 pogodaka.

  • Sport

  • 01. Dec. 2023  01. Dec. 2023

  • 0

Haris Tabaković ove sezone igra fenomenalno u dresu Herthe iz Berline. Njegovi nastupi nisu prošli neopaženo, te prema pisanju italijanskih medija Tabaković je najveća želja Bologne.

Oni žele isključivo da dovedu bh. napadača zbog njegovog stila igre i zbog prijašnjeg pozitivnog iskustva sa Markom Arnautovićem, koji je fudbaler sličnog profila, prenose Sportske.ba.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u dosadašnjoj karijeri je igrao za Young Boys, Wil 1900, Grasshoppers, Debrecen, Diosgyor, Austriju Lustenau, Austriju Beč i trenutno već pomenutu Herthu.

Ove sezone u Herthi je odigrao 18 utakmica i postigao 14 pogodaka uz četiri asistencije i prvo je ime trenutno desete ekipe u Bundesligi 2.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...