SUSRET DVOJE GRADONAČELNIKA: "Sarajevo i Zagreb su zajedno okrenuti budućnosti i prosperitetu"

"Još jedna odlična prilika da naše prijateljstvo učvrstimo..."

  • Vijesti

  • 02. Dec. 2023  02. Dec. 2023

  • 0

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić sastala se danas, uoči adventa u Zagrebu, sa gradonačelnikom tog grada Tomislavom Tomaševićem.

"Još jedna odlična prilika da naše prijateljstvo učvrstimo i unaprijedimo saradnju na razmjeni iskustava i međusobnoj podršci. Pozvala sam uvaženog gradonačelnika na 40. godišnjicu Zimskih olimpijskih igara u februaru iduće godine. Sarajevo i Zagreb, okrenuti budućnosti i prosperitetu, zajedno sa novim idejama i projektima", navodi u svojoj objavi gradonačelnica Karić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...