LIDERI KOALICIJE "SRBIJA PROTIV NASILJA" DANAS SU U KRAGUJEVCU: "E, a onda će Vučić samo da dijeli ordenje, u skladu sa..."

(...) svojim vrlo skromnim ustavnim i zakonskim nadležnostima.

  • Regija

  • 03. Dec. 2023  03. Dec. 2023

  • 0

"Građani se oslobađaju straha širom Srbije. Važno je da naša koalicija 'Srbija protiv nasilja' napravi takav rezultat na parlamentarnim izborima, da SNS ne može više da formira Vladu. E, a onda će Vučić samo da deli ordenje, u skladu sa svojim vrlo skromnim ustavnim i zakonskim nadležnostima", izjavila je Marinika Tepić za portal Nova.rs, najavljujući današnju konvenciju u Kragujevcu.

Lideri koalicije "Srbija protiv nasilja" danas će Kragujevčanima predstaviti svoj program za "vraćanje normalnosti u Srbiju".

"U svim gradovima situacija je ista - nasilje, nepravda, korupcija, kriminal, podele, mržnja, to što zakoni nisu jednaki za sve i svi su građani drugog reda, osim onih bliskih režimu. Naravno, divljanje cena, osionost i bahatost u svemu čega se dohvate.

Sva ta nenormalnost. A ljudi, jedino što žele je da žive normalno, bez nasilja i ne po meri jednog čoveka. Kao što je nenormalno, da taj jedan čovek bude i predsednik i premijer i sudija i tužilac i selektor u sportu i selektor za finansije države.

I zato je jako važno da naša koalicija Srbija protiv nasilja, koja je jedina garancija za normalan život u Srbiji, napravi takav rezultat na parlamentarnim izborima, da SNS ne može više da napravi Vladu.

E, a onda će Vučić samo da deli ordenje, u skladu sa svojim vrlo skromnim ustavnim i zakonskim nadležnostima“, rekla je Tepić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...