OBEZBJEĐENJE MORALO REAGOVATI: Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, oglasila se i pjevačica

Jedna djevojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu

  • Estrada

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Popularna srbijanska folk pjevačica prošle je noći održala drugi od ukupno pet koncerata koliko ih je zakazala u zagrebačkoj Areni koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.  

Jedan manji incident ipak je obilježio ovu prvu koncertnu noć u petak večer.

Naime, jedna djevojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu, vjerovatno kako bi pozdravila pjevačicu čiji je očigledno fan, međutim, obezbjeđenje je brzo reagovalo i sklonilo je.

Pjevačica je sa bine vidjela šta se događa, a po završetku koncerta izjavila je da joj je žao što su djevojku sklonili sa stejdža.

"Djevojka je izašla na scenu, što se naravno dešava na koncertima. Kada sam shvatila šta se dešava, bilo mi je žao što se popela i nije prišla meni. Kada sam joj rekla da dođe, nisam je više vidjela", rekla je Aleksandra Prijović o djevojci koja je pokušala da se popne na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbjeđenje je odvelo djevojčicu, a kada je Aleksandra to shvatila, otišla je da provjeri šta se dešava. I nju je pozvala na scenu, ali djevojke više nije bilo.

"Mogla si da budeš na sceni i da ostaneš sa mnom", poručila joj je na koncertu Aleksandra.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...