FILMSKI ZLOČIN ZATRESAO REGIJU: Na sahrani supruge primao saučešće, a onda uhapšen jer je naručio njeno ubistvo

Iz KBS-a su potvrdili da je u ubistvo umiješan njihov pripadnik i da se radi o izolovanom slučaju

  • Hronika

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Ubistvo Ljiridone Murselji u okolini Prištine koje se dogodilo u srijedu, podiglo je na noge javnost na Kosovu, jer se istragom ispostavilo da ga je naručio njen suprug, a da je u zločin umiješan njegov rođak, aktivni pripadnik kosovskih sigurnosmih snaga.

Kuštrim Kokala, pripadnik tzv KBS-a je treća osoba uhapšena u vezi sa ubistvom Ljiridone Murselji. Prije njega je uhapšen Granit Plava, kome je suprug ubijene Naim Murselji, naručio ubistvo uz finansijsku nadoknadu od 15.000 eura prije i isti iznos, nakon ubistva, prenose mediji u Prištini.

Iz KBS-a su potvrdili da je u ubistvo umiješan njihov pripadnik i da se radi o izolovanom slučaju.

Policija je sinoć uhapsila i supruga žrtve, koji je priznao da je naručio ubistvo.

Ljiridona Murselji je danas sahranjena u okolini Đakovice, a obredu je prisustvovao i njen suprug, primajući saučešća okupljenih.

Uhapšeni Naim Murselji, neko vrijeme bio je savjetnik Bedžeta Pacolija, navode u Prištini.

Policija je izvršila raciju na dvije lokacije u Đakovici, odakle potiče Murselji. Oduzeto je oružje kojim je navodno počinjen zločin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...