LOCIRANI I IDENTIFICIRANI: Maloljetnici prijetili krvoprolićem u školi u Donjem Vakufu

Dva maloljetnika su putem e-maila poslala anonimnu prijeteću poruku ovoj srednjoj školi u kojoj je navedeno da će počiniti krvoproliće.

  • Hronika

  • 04. Dec. 2023  

  • 0

Policijski službenici Federalne uprave policije u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK) identifikovali su dvije maloljetne osobe iz Donjeg Vakufa koje su prijetile krvoprolićem u Mješovitoj srednjoj školi u Donjem Vakufu.

Dva maloljetnika su putem e-maila poslala anonimnu prijeteću poruku ovoj srednjoj školi u kojoj je navedeno da će počiniti krvoproliće.

Asistenciju prilikom realizacije akcije pružila je Obavještajno-sigurnosna agencija Bosne i Hercegovine.

Više detalja o ovoj akciji bit će poznato naknadno, kao i sankcijama s kojima će se ovi maloljetnici suočiti.

Za sada nije poznato da li je riječ o maloljetnicima koji pohađaju navedenu školu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...