NA PREMIJERI FILMA U NEW YORKU: Julia Roberts plijenila elegancijom u maloj crnoj haljini (FOTO)

Holivudska miljenica i ovoga puta plijenila je pozornost svojim modnim odabirom.



  • Žena

  • 05. Dec. 2023  

  • 0

Nakon Londona, promo turneja psihološkog trilera "Leave the World Behind" stigla je do New Yorka.

Nastao prema istoimenom romanu Rumaana Alama, film "Leave The World Behind" novi je adut Netflixa za decembar, sa zvjezdanom glumačkom postavom predvođenom Ethanom Hawkeom i Julijom Roberts.

Holivudska miljenica i ovoga puta plijenila je pozornost svojim modnim odabirom.

Ethan Hawke i Julia Roberts

Za besprijekorna izdanja Julije Roberts tradicionalno brine stilistica Elizabeth Stewart, a svojoj slavnoj klijentici ovoga puta sugerirala je nošenje elegantne kombinacije, posve prikladne niskim temperaturama u Velikoj jabuci.

Glamuroznu verziju bezvremenske male crne haljine nosila je uz debele grilonke i crne salonke u špic, dok je dominaciju crne vješto razbila detaljem duge ogrlice srebrnog sjaja i elegantnim primjerkom bijelog kaputa.

Na gala večeri u Američkom prirodoslovnom muzeju u New Yorku, poznata holivudska plavuša servirala je elegantno izdanje s bijelim kaputom u glavnoj ulozi, prenosi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...