NADMAŠILA SAMU SEBE: Nevjerovatna transformacija Oprah Winfrey (FOTO)

Nakon što se u uskoj ljubičastoj haljini pojavila na Academy Museum Gala, Oprah Winfrey ostavila je sve bez riječi.

  • Žena

  • 05. Dec. 2023  05. Dec. 2023

  • 1

Nije nikakva tajna da se Oprah Winfrey godinama borila s viškom kilograma, no svog se izgleda nikada nije sramila.

O svojoj je borbi javno govorila, a često je s obožavateljima dijelila i savjete oko svega. U posljednjih godinu dana, slavna voditeljica drastično je smršala i za svoj izgled danas dobija samo komplimente

Nakon što se u uskoj ljubičastoj haljini pojavila na Academy Museum Gala, Oprah Winfrey ostavila je sve bez riječi. Na račun nove, vitke figure i naglašenog tankog struka dobila je pregršt komplimenata, a njezine obožavatelje zanima samo jedno - koja je tajna gubitka kilograma, ali i zategnutog tijela.

U svojoj najdebljoj fazi, Oprah Winfrey dosegnula je čak 107 kilograma, a zahvaljujući Weight Watchersima, čija je ambasadorica od 2015. godine, danas izgleda bolje nego ikada, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...