SUSJEDI OBOŽAVAJU CAJKE I NARODNJAKE: Ali jedan bend iz Srbije nadmašio je Aleksandru Prijović…

Od 4. do 10. decembra imaju sedam koncerata.

  • Estrada

  • 06. Dec. 2023  

  • 1

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović ovih je dana glavna tema u medijima u susjedstvu zbog rekordnih pet rasprodanih Arena Zagreb.

Aleksandra je održala četiri od pet uzastopnih koncerata, a zadnji će, nakon dana pauze održati u danas 7. decembra.

No ona nije jedina izvođačica iz Srbije koja ovih dana nastupa u Zagrebu više dana zaredom.

Njezini sunarodnjaci Buč Kesidi, indie rock duo iz Pančeva, od 4. do 10. decembra imaju sedam koncerata u zagrebačkom klubu Sax.

Buč Kesidi su cijelu godini posvetili turneji "Skupi snagu", te će u klubu Sax publiku svaki od narednih dana dočekati niz hitova kao što su "Nema ljubavi u klubu“, "Nedelja ujutru“ i "Đuskanje ne pomaže".

Duo čine Luka Racić i Zoran Zarubić, a kroz zadnjih par godina profilirao se u jedan od značajnijh regionalnih muzičkih sastava s albumima "Posesivno-ospulsivni hospul" i "Euforija".

Proteklu godinu imali su niz nastupa u regiji, među kojima su se istaknuli rasprodani beogradski stadion Tašmajdan i zagrebačka Šalata.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...