MLADA RUSKINJA BRUTALNO PRETUČENA U SRBIJI, PA SVE OBJAVILA NA INSTAGRAMU: "Nemam način da napustim zemlju..."

Napadnuta djevojka objavila je fotografije svojih ozljeda - hematome ispod očiju, na rukama i leđima te posjekotine na usnici

  • Hronika

  • 06. Dec. 2023  06. Dec. 2023

  • 0

M. S. (29) iz Kosjerića, naselja u Zlatiborskom okrugu na jugozapadu Srbije, osumnjičen je za fizičko nasilje nad djevojkom, 19-godišnjom A. R. iz Rusije. Kako saznaje Blic, on je pijan nasrnuo na nju i za njim je raspisana tjeralica.

Prema zasad neslužbenim informacijama, M. S. je 4. prosinca ujutro, u unajmljenom stanu, napao djevojku.

Ona pak, prilikom davanja izjave policiji, nije znala kako se osumnjičeni preziva, a dala je i pogrešnu adresu na kojoj su navodno živjeli, rekao je Blicu izvor upoznat sa slučajem.

No nasilnik je ubrzo ipak identificiran, a otkrivena je i sporna adresa stanovanja.

- Za njim je raspisana tjeralica. Više policijskih patrola i inspektora bili su na adresi, ali nitko im nije otvarao vrata stana - kaže isti izvor.

Osumnjičeni u legalnom posjedu navodno nema nikakvo oružje i ranije nije bio prijavljivan za nasilje.

Napadnuta djevojka na svom Instagram profilu objavila je fotografije svojih ozljeda - hematome ispod očiju, na rukama i leđima te posjekotine na usnici.

- Ovo je napravio moj bivši dečko. Bacio mi je putovnicu i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me i tukao, prijetio mi. Uzeo je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobitela. Ostavio me bez posla i doslovce svega. A nema načina da napustim zemlju (Srbiju). S., ovo ti nikad neću oprostiti - napisala je na društvenoj mreži.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...