SOFISTICIRANO: Pippa Middleton osvanula u chic haljini s potpisom brenda kojeg voli i starija sestra (FOTO)

Sestra buduće britanske kraljice dokazala je da se ne boji biti odvažna s modnim odabirima prilikom dolaska na dobrotvorno događanje u Londonu.

  • Žena

  • 07. Dec. 2023  

  • 0

Pippa Middleton plijenila je pozornost u sofisticiranoj koktel haljini zelene boje na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada fondacije Heart Hero British Heart u Glaziers Hallu.

 Njezina haljina, u cijelosti stvorena od čipke i s podstavom boje nude djelo je popularnog britanskog brenda Self-Portrait, čije kreacije na kraljevskim angažmanima nerijetko nosi i njezina sestra Kate Middleton.Pippa Middleton Dašak prazničnog ugođaja svom izdanju dodala je odabirom crvenih komada brenda Emmy London- salonkama u špic i minijaturnom ručnom torbicom. Svečano događanje u Londonu na kojemu se pojavila 40- godišnja sestra Kate Middleton organizirano je s ciljem odavanja priznanja pojedincima koji posvećuju "veliki dio svog vremena i energije kako bi pomogli pobijediti bolesti srca i krvožilnog sistema", prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...