IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Slavni glumac nakon dugo vremena snimljen u javnosti, zabrinuo fanove…

Prije dvije godine završio u bolnici zbog zatajenja srca zbog čega je umalo preminuo, a o svom je zdravlju progovorio prošle godine u intervjuu za CBS-ov Sunday Morning.

  • Show

  • 08. Dec. 2023  

  • 0

Američki glumac Chevy Chase snimljen je ovih dana u javnosti po prvi put nakon dugo vremena, a njegova pojava zabrinula je fanove kada su shvatili da se nalazi u kolicama.

O svemu se sada oglasio i glumčev menadžer koji insistira na tome da je Chevy jako dobrog zdravlja unatoč očitim problemima s kretanjem. 80-godišnji glumac, pojavio se na otvorenju Sylvester's Rocky trgovine, kako bi podržao svog kolegu Sylvestera Stallonea. Chevy, koji je poznat po pojavljivanju u filmskoj franšizi komedije "National Lampoon", snimljen je pri dolasku u invalidskim kolicima, iz kojih je ustao kako bi pozirao sa svojim 77-godišnjim prijateljem.

Foto: Profimedia

"Njegovo zdravlje je nevjerovatno, a njegova turneja imena "Razgovor uživo s Chevyjem Chaseom", rasprodana je. Ponekad koristi kolica zbog svih putovanja. Ne treba mu odmor, njegova je turneja opsežna tijekom blagdanske sezone", stoji u izjavu koju su medijima poslali njegovi predstavnici.

Chevy je inače prije dvije godine završio u bolnici zbog zatajenja srca zbog čega je umalo preminuo, a o svom je zdravlju progovorio prošle godine u intervjuu za CBS-ov Sunday Morning.

Chevy je trenutno na turneji SAD-om sa svojim "Razgovorom uživo s Chevyjem Chaseom". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...