KONFERENCIJA SINDIKATA TAČNO U PODNE: Jednosatni štrajk upozorenja, najavljen sastanak s Vladom...

Iz Koordinacije sindikata korisnika budžeta HNK saopćili su i da su dobili poziv iz kantonalne Vlade za sastanak sa sindikatima koji će se održati u 10 sati.

  • Društvo

  • 08. Dec. 2023  08. Dec. 2023

  • 0

Jednosatni štrajk upozorenja održava se danas u svim zbornicama osnovnih i srednjih škola, policijskim stanicama i ministarstvima u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Tim povodom u prostorijama Unije neovisnih sindikata HNK u Mostaru bit će upriličena i konferencija sindikata na kojoj će biti najavljene njihove daljnje mjere, prenosi Fena.

Početak konferencije najavljen je za 12 sati.

Iz Koordinacije sindikata korisnika budžeta HNK saopćili su i da su dobili poziv iz kantonalne vlade za sastanak sa sindikatima koji će se održati u 10 sati.

Koordinacija sindikata ranije je najavila jednosatni štrajk upozorenja ako ih Vlada HNK ne pozove na razgovor i pregovore o povećanju osnovice za plaću.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...