SLUČAJ KOJI JE DIGAO REGIJU NA NOGE: Velika potraga za vozačem kamiona iz BiH koji je nestao u Sloveniji

Nikome se nije javljao u posljednja četiri dana

  • Hronika

  • 09. Dec. 2023  

  • 0

Porodica i prijatelji vozača kamiona, Dragana Dujkovića, zabrinuti su jer je nestao u Sloveniji. Posljednji put je viđen u utorak u Ljubljani.

Dragan se nije javljao nikome u posljednja četiri dana, a njegove stvari su pronađene u kamionu koji je ostao parkiran u firmi u Sloveniji.

Porodica je na društvenoj mreži Facebook objavila fotografiju Dragana Dujkovića.

“Dragi prijatelji, nestao je brat moje snaje Dragan Dujković! Radio je u Sloveniji kao vozač kamiona, gdje mu se svaki trag gubi. Njegove stvari i odjeća su pronađeni u kamionu u krugu firme. Molim vas da podijelite i ako imate neku informaciju da se javite meni , porodici ili na broj 040/779-112”, navedeno je u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...