VESELI SE SRPSKI RODE: Nenad Nešić i Gorica Dodik u zagrljaju na Jahorini –„Uz Đedovu rakiju, sve će to narod platiti i pozlatiti…“

Prvi redovi su bili samo za probrane, krem de la krem Partije, njene vlastele i elite.

  • Mini market

  • 10. Dec. 2023  

  • 2

Dubioze, dugovanja od 200 miliona maraka i abnormalni krediti sa zelenaškom kamatom od 11%, kojom se zadužuje Olimpijski centar Jahorina kako bi plaćao dugove, ne brinu puno našu elitu, komentirao je na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

Direktor Ljevnaić, kadar Službe, postao je i konzul Srbije na Palama, razlog više da se lijepo proslavi i opusti uz dobro plaćeni koncert  Zdravka Čolića, čijim je koncertom je otvorena nova skijaška sezona.

alt

Prvi redovi su bili samo za probrane, krem de la krem Partije, njene vlastele i elite koju je okupio Elek uz Čolu na Jahorini, od Gorice Dodik, Kostadinovića, Kuprešaka do vinara Vukoja, koji je predstavljao Trebinje i Hercegovinu na žurci na visokom nivou.

alt

Posebno je dirljiva i emotivna fotografija pomirenja prve palice Bosne i Hervegovine, ministra bezbjednosti Nenada Nešića DNS i Gorice Dodik, koji su zaboravili teške riječi i teme iz prošlosti.

alt

Nek se lijepo vesele i uživaju, uz Đedovu rakiju, sve će to narod platiti i pozlatiti, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...