E, AKO MU ON NE POMOGNE…: Aleksandar Vučić se sastao s predsjednikom…

Sve se događa sedam dana uoči vanrednih izbora u Srbiji, a izlazne ankete otkrivaju izvjestan poraz Vučićevog SNS-a u Beogradu.

  • Regija

  • 10. Dec. 2023  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Nišu sa svojim bugarskim kolegom Rumenom Radevim uoči ceremonije obilježavanja puštanja u rad plinskog interkonektora Srbija–Bugarska.

„Srdačan doček i izuzetan povod za ponovni susret. Zajedno dočekujemo početak rada gasnog interkonektora na kojem smo neumorno radili i koji donosi energetsku sigurnost za naše građane. Dobro nam došao dragi priatelju“, napisao je Vučić na svom Instagram profilu uz fotografiju s Radevim, inače ruskim čovjekom u Bugarskoj.

Ceremoniji puštanja u rad plinovoda, vrijednog 94 milona eura, u mjestu Trupale kod Niša, prisustvovat će i predsj ednik Azerbejdžana Ilham Alijev i ambasador Europske unije u Srbiji Emannuel Giofres.

Podsjetimo, sve se događa sedam dana uoči vanrednih izbora u Srbiji, a izlazne ankete otkrivaju izvjestan poraz Vučićevog SNS-a u Beogradu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...