MIJATOVIĆ UZVRAĆA BIVŠEM ŠEFU: "Pa, Mile, dragi, ima li većeg konvertita od tebe, od partizana do četnika, od reformiste do diktatora, od američkog..."

-Aman, čovječe čak i za tebe je ovo previše, poručio je Mijatović.

  • Mini market

  • 13. Dec. 2023  13. Dec. 2023

  • 2

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

"U svom političkom radu i djelovanju sreo sam razne ličnosti. Bilo je tu raznih hohštaplera, ali od svih njih su mi najgori konvertiti, kakav je Mijatović", rekao je Milorad Dodik.

"Kad neko nema nikakve vrijednosti, uzalud je svaka priča", poručio je Dodik na društvenim mrežama.

Uslijedio je Mijatovićev odgovor bivšem stranačkom šefu:

-I dok se SDA perjanice ređaju i podebljavaju na američkoj crnoj listi, te se uvećava broj njihovih presuđenih funkcionera za kriminal i korupciju, oni nekog prozivaju!

Danas je Vlada FBiH donijela uredbu kojom se omogućava isplata radnicima iznosa od 420 KM mjesečno bez opterećenja i stiču se uslovi za povećanje plate radnicima, dok će fiskalni zakoni i zakon o minimalnoj plati biti doneseni do isteka ove uredbe, paralelno sa potpunom fiskalizacijom.

Znaju SDA-ovci i njihovi sateliti da smo danas napravili značajan iskorak i da ćemo donijeti fisklane zakone i uraditi sve ono što oni nisu htjeli ili znali.

Na kraju niste vi nama ništa ostavili sem dugova. I konačno odgovorite ko je pokrao stotine miliona u Elektroprivredi, ili bar smislite odgovore jer vam slijede krivični procesi zbog istorijskog kriminala.

A danas se javi još jedna “poštenjačina” Dodik.

Pa, Mile dragi ima li većeg konvertite od tebe, od partizana do četnika, od reformiste do diktatora, od američkog daška vjetra na Balkanu, do Putinovog potrčka. Aman, čovječe čak i za tebe je ovo previše!

Na koncu dana, ima li veće časti za jednog Bosanca i Hercegovca kad ga u sat vremena prozivaju i SDA i Dodik.

Mnogo vas žuljam, ali bez stresa, nastaviću i dalje, ovu zemlju treba graditi moja generacija, a vi ste ideologije na izdisaju, živjeli, poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...