ANA BRNABIĆ ŠIRI PANIKU: „Prema informacijama koje imamo opozicija na dan izbora planira…“

Premijerka Srbije je kazala da nadležni organi aktivno rade na rješavanju problema sa dojavama o postavljenim bombama i da sarađuju sa nadležnim organima u stranim zemljama.

  • Regija

  • 13. Dec. 2023  

  • 1

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je  na televiziji B92 da, „prema informacijama koje imaju“, opozicija koju predvodi Dragan Đilas na dan izbora planira da napravi haos i da proglasi pobjedu prije saopštavanja rezultata.

-Prema informacijama koje imamo, a sigurna sam da ih imaju i strane organizacije u Srbiji, različite misije i ambasade, opozicija koju predvodi Đilas na dan izbora planira haos. Planiraju da od jutra prave haos na biračkim mjestima, da zatrpavaju i RIK i sudove i tužilaštva, kako bi uveče proglasili pobjedu prije nego što budu prebrojani glasovi, izašli na ulice i pokušali da preuzmu vlast, kazala je ona.

Brnabić je kazala da je to direktno stvaranje haosa i panike i direktno urušavanje ustavnog poretka Srbije.

Premijerka Srbije je kazala da nadležni organi aktivno rade na rješavanju problema sa dojavama o postavljenim bombama i da sarađuju sa nadležnim organima u stranim zemljama.

Očekujemo da vrlo brzo privedemo pravdi lica koja su za to odgovorna. U naredna 72 sata ćemo to riješiti i to građani treba to da očekuju, rekla je Brnabić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...