"NEĆU DA SE MIJEŠAM U TVOJU VEZU S VUKOM MOBOM": Aleksandar Vučić u bizarnom susretu s Ženom od Sultana – evo zbog koga je predsjednik Srbije ispalio Karleušu

Umjesto Tijane Em i Janka Tipsarevića, gošća je trebalo da bude Jelena Karleuša, ali kako je izvor iz SNS otkrio za naš portal, procjena je bila ta da im pjevačica "narušava rejting pred izbore", te je "izvisila" za snimanje emisije.

  • Regija

  • 13. Dec. 2023  

  • 1

Predsjednik Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u emisiji "Ami G Show" na televiziji Pink, gdje se suočio sa svojim dvojnikom, govorio o sportu, ali i pričao sa pjevačicom Tijanom Em, poznatijom kao Žena od Sultana, koja je uskočila na snimanje programa tokom vikenda umjesto pjevačice Jelene Karleuše.

Uz Vučića su u studiju bili i bivši teniser Janko Tipsarević, imitator Dalibor Golubović i pjevačica Tijana Milentijević. Kako je portal Nova.rs ekskluzivno saznao, emisija koja je snimana tokom vikenda, trebalo je da bude u drugačijem sastavu. Umjesto Tijane Em i Janka Tipsarevića, gošća je trebalo da bude Jelena Karleuša, ali kako je izvor iz SNS otkrio za naš portal, procjena je bila ta da im pjevačica "narušava rejting pred izbore", te je "izvisila" za snimanje emisije.

Ipak, bizarnosti nisu manjkale.

Predsjednik je rekao da su mu prije gostovanja pokazali fotografiju kako bi prepoznao Tijanu M, i došapnuli mu da je ona pjevala „Ženu od sultana“.

Ja neću da se miješam u vezu sa Vukom Mobom, ali ga pozdravi“, rekao je on pjevačici tokom emisije.

alt

Govoreći o Vuku Mobu, Vučić je rekao kroz smijeh: „On je naš. Za Tijanu ne znam, ali on je naš“.

Vučić je zamolio Tijanu Em da za kraj otpeva pjesmu „Srpkinja je mene majka rodila“.

U jednom trenutku emisije je iz sakoa izvukao i sendvič.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...