AMERIKANCI NAJAVLJUJU KRAJ VOĐE HAMASA: "Dani su mu odbrojani..."

Dok bjesni rat na Bliskom Istoku.

  • Svijet

  • 15. Dec. 2023  

  • 0

Glasnogovornik oružanog krila Hamasa Abu Obaida obratio se javnosti:

-Tokom posljednja 72 sata mudžahedini Qassama uspjeli su potpuno ili djelomično uništiti 72 vozila izraelske vojske. Naši mudžahedini su potvrdili da je ubijeno 36 vojnika, desetine drugih cionističkih vojnika ubijeni su i ranjeni, a nekima je zaplijenjena oprema i stvari“, poručio je.

Inače, visoki američki dužnosnik kaže da su vođi Hamasa Yahya Sinwaru dani odbrojani. “Ima američke krvi na rukama i drži američke taoce. Bez obzira koliko dugo treba, pravda će biti zadovoljena kada je u pitanju Sinwar“, kazao je on.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...