POSJETILA SARAJEVO UOČI VELIKIH KONCERATA: Lepa Brena prošetala Baščaršijom i uživala u bosanskoj kafi u Kući sevdaha (FOTO)

Brojna ekipa na čelu s legendarnom Brenom krenula je od hotela Evropa te prošetala ulicama u staroj jezgri grada i stigla do Sebilja gdje se pjevačica obratila medijima i fanovima.

  • Estrada

  • 16. Dec. 2023  

  • 2

Legendarna regionalna pjevačica Lepa Brena sa svojom ekipom prošetala se Baščaršijom, a na platou kod Sebilja družila se s fanovima, prenosi Klix.ba.

Brojna ekipa na čelu s legendarnom Brenom krenula je od hotela Evropa te prošetala ulicama u staroj jezgri grada i stigla do Sebilja gdje se pjevačica obratila medijima i fanovima. 

Na proljeće naredne godine Brena će održati svoj veliki solistički koncert u Zetri, zbog čega, između ostalog, trenutno boravi u glavnom gradu naše zemlje. Brena je svoj posljednji koncert u Sarajevu održala 2009. godine te je poželjela nastupati u glavnom gradu BiH.

"Moram da vam kažem da mi često dolazimo u Sarajevo, što porodično, što s prijateljima. Jedino je što se ne slikamo pa ne znate. Povod trenutnog dolaska je naš koncert. Ja kad govorim, uvijek govorim u množini, jer je to uvijek timski rad. Radimo koncert 20. aprila i došli smo danas da se zahvalimo svima koji su kupili karte, kao i da objavimo da smo zakazali još jednu noć. Planiramo jedan poseban program za Sarajevo", kazala je Brena.

Sarajlije su sa ushićenjem pozdravile najveću zvijezdu bivše Jugoslavije, a pojedini fanovi su iskoristili priliku te se fotografisali s omiljenom pjevačicom. Nakon toga Brena se svojom ekipom uputila u Art kuću sevdaha gdje je uživala u bosanskoj kafi.

Nakon skoro 15-godišnje pauze pjevačica će sarajevsku publiku pozdraviti s bine u Zetri i to dvije noći za redom. Lepa Brena je sinoć ekskluzivno za Klix.ba najavila i svoj drugi solistički koncert u Zetri koji će biti 21. aprila 2024. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...