"POLA VAS MU JE ŽELJELO SMRT": Oglasila se sestra tiktokera iz BiH koji je pronađen mrtav

Еrvin je posljednji snimak na Tiktoku objavio na dan kada je pronađen mrtav

  • Hronika

  • 16. Dec. 2023  

  • 0

Meli Begić, sestra tiktokera Еrvina Begića koji je pronađen mrtav u Gracu 13. decembra, na TikToku se oglasila porukom u kojoj je navela da se šire laži o njemu, te da mu je „pola njih iza leđa htjelo smrt„.

– Molim vas da prijavite svakoga ko objavljuje nešto sa njegovim likom na Tiktoku. Objavljujete snimke na kojima je „grešan“, a onda mu želite visoko mjesto u raju? Pola vas je slavilo njega zbog grijeha, pola vas mu je željelo smrt iza njegovih leđa. Nisam osoba koja voli objavljivanje na Tiktoku, ali dosta nam je! Prošla su samo 24 časa i izgovorene su laži. Nikoga nije briga šta se dogodilo mom voljenom bratu. Umjesto što pokušavate da napravite preglede, kako bi bilo da se pomolite za njega? – dio je njene objave.

Podsjetimo, Еrvin je posljednji snimak na Tiktoku objavio na dan kada je pronađen mrtav.

A post shared by Erwin Beg (@erwin_beg)

On je podijelio svoj snimak uz pjesmu „Lažeš me ljubavi“ koju izvodi Barbara Bobak, a na koju se nastavljaju poznati stihove pjesme „Sexy and I Know It“ koju izvodi „LMFAO“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...