POLOŽENO CVIJEĆE NA BIJELIM VODAMA: Obilježena godišnjice pogibije boraca Odreda "Lasta"

Polaganjem cvijeća i učenjem fatihe na spomen obilježju na Bijelim vodama odali su počast poginulim borcima i šehidima Odreda policije za specijalne namjene "Lasta".

  • Sjećanje

  • 16. Dec. 2023  16. Dec. 2023

  • 2

Savjetnici federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka prisustvovali su obilježavanju godišnjice pogibije boraca Odreda Lasta.

Današnjem obilježavanju godišnjice bitke oslobađanja teritorije Gojčinove ravni i Proskoka prisusustvovali su savjetnici ministra Kasim Alić i Haris Mujanović.

Savjetnici Alić i Mujanović polaganjem cvijeća i učenjem fatihe na spomen obilježju na Bijelim vodama odali su počast poginulim borcima i šehidima Odreda policije za specijalne namjene "Lasta".

Pored savjetnika federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame isaka obilježavanju koje je organizovalo Udruženje veterana Odreda policije za specijalne namjene "Lasta", prisustvovali su njegovi članovi, porodice poginulih te prijatelji Udruženja.

Danas smo se na Bjelašnici sjetili naših Zlatnih Lastavica .Neka im je viječna slava i rahmet. Veliko hvala ministru...

Objavljuje Lasta - Udruženje veterana policije za specijalne namjeneSubota, 16. prosinca 2023.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...