"MRDAM JOŠ UVIJEK I BEZ STENTOVA": Oglasio se Milić Vukašinović nakon što se pojavila vijest da je preminuo

Podsjetimo, muzičar se već neko vrijeme bori sa zdravstvenim problemima.

  • Estrada

  • 16. Dec. 2023  

  • 2

Usljed dezinformacija o smrti Milića Vukašinovića, sam muzičar se oglasio na Facebooku objavivši fotografiju uz poruku da samo želi potvrditi da je živ.

Na društvenim mrežama su osvanule tvrdnje da je muzičar preminuo, a neki su čak njegovoj supruzi Suzani izjavljivali saučešće te se opraštali od Milića.

Kako bi demantovao navode, Vukašinović se oglasio na Facebooku objavivši fotografiju uz poruku: “Evo samo da vam kažem i da se prikažem da sam živ i da mrdam još uvijek i bez stentova, a kad budu i stentovi dobit ću i krila k'o od Red Bull-a hahaha… – napisao je Milić.

Podsjetimo, muzičar se već neko vrijeme bori sa zdravstvenim problemima. Tokom proteklog ljeta je zbog aneurizme završio na hitnoj operaciji, nakon čega je imao problema s disanjem te je ustanovljeno da ima vodu u plućima. U oktobru mu je bila zakazana operacija srca, ali je odložena zbog zdravstvenog stanja.

Takođe, Vukašinović je javno kazao kako mu je potreban novac za operaciju i liječenje te je prozvao pjevača Acu Pejovića koji se ponudio za finansijsku pomoć, a potom nestao, piše Klix.

Prije toga u nekoliko televizijskih gostovanja je otvoreno pričao o nezdravom životu koji je vodio, ali i posljedicama koje danas zbog toga ima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...