NEMA GA NA GLAVNOM ODBORU SDS, ALI IMA KOD JELENE TRIVIĆ: Ljubiša Petrović prisustvovao osnivačkoj skupštini NF Bijeljina

Ona je, takođe, najavila svoju podršku njemu na predstojećim lokalnim izborima 2024. godine za gradonačelnika Bijeljine, piše portal „Dešavanja u Bijeljini“.

  • Politika

  • 17. Dec. 2023  

  • 0

U Bijeljini je održana Osnivačka skupština Narodnog fronta. Skupštini su prisustvovali odbornici i poslanici NF, ali i osnivač i predsjednik stranke Jelena Trivić.

U prvim redovima, pored Jelene Trivić, sjedio je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji je na ovaj način, svojim prisustvom, podržao rad Narodnog fronta i Trivićeve.

Ona je, takođe, najavila svoju podršku njemu na predstojećim lokalnim izborima 2024. godine za gradonačelnika Bijeljine, piše portal „Dešavanja u Bijeljini“.

Podsjećamo, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, prije dva dana nije prisustvovao sjednici Glavnog odbora SDS u Loparama. Iako je lider SDS Milan Miličević izjavio da su svi odsutni „opravdali svoje odsustvo“, spekulacije o neslaganjima Petrovića sa vrhom SDS su sve glasnija, dok su istovremeno sve čvršće političke veze njega i Jelene Trivić, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...