TRILER U SUPERPOTJERI: Pogledajte kako je takmičar pobijedio četvero lovaca i osvojio pozamašnu svotu novca…

Bilo mu je nepoznato i koji je organel elektrana stanice, a postao je internetski mem. Odgovorio je jezgra, a radi se o mitohondriju. 

  • Show

  • 18. Dec. 2023  

  • 0

Izvrsnom igrom Zagrepčanin Filip Seferi nadigrao je četvero lovaca i osvojio 9.000 eura u neizvjesnoj završnici Superpotjere.

Filip Seferi, 24-godišnjak iz  Zagreba, osmišljava sadržaj za društvene mreže za jednu domaću IT sportsku kompaniju. Osvojeni iznos iskoristio bi za putovanje na sjever - Norvešku ili Island. Kako je rekao, jug je relativno već upoznao.

U prvom krugu tačno je odgovorio na tri pitanja i osvojio 1.500 eura. U brzopoteznoj se igri odlučio suprotstaviti timu od četvero lovaca koji su za iznos od 9.000 eura zatražili 45 sekundi na svome satu.

Filip nije znao odgovor na pitanje kongres koje države zasjeda u Valparaisu. Odgovorio je Kuba, a riječ je o Čileu. Nije znao da je sastav Guns N' Roses nadahnuo dječju slikovnicu Sweet Child O'Mine te moderatori koje društvene mreže su otišli u bojkot u junu 2023.

Bilo mu je nepoznato i koji je organel elektrana stanice, a postao je internetski mem. Odgovorio je jezgra, a radi se o mitohondriju. 

Lovac nije znao da je Euklid Grk poznat kao otac geometrije.

U napetoj i neizvjesnoj završnici Filip je s jednom sekundom prednosti nadigrao lovce i osvojio 9.000 eura. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...