NEMORALNA PONUDA: Luka Modrić na izlaznim vratima Reala iz Madrida, bogati Saudijci nude mu čak...

Voditeljica ga je na svečanosti pitala hoće li potpisati novi ugovor s Madriđanima. 

  • Sport

  • 19. Dec. 2023  

  • 0

Luka Modrić (38), u januaru bi mogao dobiti ponudu saudijskih klubova. Turski novinar Ekrem Konur tvrdi da bi veznjaku Reala mogla biti ponuđena godišnja plaća od 15 miliona eura. Podsjetimo, Modrićev ugovor s madridskim klubom vrijedi do kraja sezone.

Ljetos ga je produžio iako je već imao bogatije ponude saudijskih klubova. Talijanski novinar Rudy Galetti tada je pisao kako je Modrić odbio trogodišnji ugovor Al Ahlija od 200 miliona eura. Umjesto toga prihvatio je deset puta manji iznos u Realu. 

Međutim, vremešni veznjak više nije u prvom planu trenera Carla Ancelottija. Njegovo mjesto u veznom redu zauzeli su mlađi igrači poput Eduarda Camavinge, Aureliena Tchouamenija, Federica Valverdea, Judea Bellinghama i ostalih. Minutaža mu se otvorila tek nizom ozljeda koje su se zaredale u Realovoj ekipi.

S obzirom na smanjenu ulogu, pojavile su se glasine o odlasku iz Reala, i to u saudijsku ligu ili MLS. Modrić je u ponedjeljak dobio AS-ovo priznanje za najboljeg veznjaka desetljeća. Voditeljica ga je na svečanosti pitala hoće li potpisati novi ugovor s Madriđanima. 

"Ovo nije vrijeme za razgovor o tome. Živim u sadašnjosti, fokusiran sam na ono što se sada događa. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Pokušavam uživati u svakom danu i svakom treningu. Dobro sam raspoložen. Dio sam najvećeg kluba na svijetu", odgovorio je Modrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...