MADONNA OSTAVILA FANOVE U ŠOKU: "Dva dana sam bila u induciranoj komi" (FOTO)

Madonna je trenutno na svjetskoj turneji.

  • Show

  • 19. Dec. 2023  

  • 1

Njezin koncert u New Yorku šokirao je mnoge fanove jer je nakon mjeseci šutnje pjevačica ispričala detalje bolesti zbog koje je u junu hitno hospitalizirana. Madonna je dobila tešku bakterijsku infekciju, a čini se kako je njezino stanje bilo itekako ozbiljno.

"Večeras su s nama neki ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Ovdje je i jedna vrlo važna žena koja me odvukla u bolnicu. Spasila mi je život. Hvala ti, Shavawn", objasnila je Madonna i javno zahvalila prijateljici.

"Ni ne sjećam se svega. Onesvijestila sam se na podu kupaonice i probudila se na intenzivnoj njezi. Bila sam u induciranoj komi 48 sati", dodala je Madonna i objasnila kako je tokom dvodnevne kome uz nju cijelo vrijeme bio njezin učitelj kabale.

"Jedino što sam mogla čuti je bio njegov glas i kako mi govori da mu stisnem ruku", ispričala je pjevačica piše Daily mail. Madonna inače od 1996. slijedi kabalu. Zbog oporavka je morala odgoditi svjetsku turneju koja je trebala početi u julu, no započela je tek u oktobru.

image Foto: Profimedia

Madonna se na kraju svog govora zahvalila i svoje šestero djece koji su bili uz nju u bolnici, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...