VIŠE SE I NE KRIJU: Evo gdje je Brad Pitt sa novom ženom proslavio 60. rođendan (FOTO)

Brad je 18. decembra ušao u sedmu deceniju.

  • Show

  • 20. Dec. 2023  20. Dec. 2023

  • 1

Brad Pitt je prije dva dana napunio 60 godina.

Sada su osvanule fotografije s glumčeve rođendanske proslave. Fotografi su ga snimili u društvu njegove djevojke Ines de Ramon (34) i bliskih prijatelja ispred restorana Mother Wolf u Los Angelesu.

Ines je u ruci nosila balon, a Brad se smješkao fotografima. Par je na večeru stigao dobro raspoložen. 

Podsjećamo, holivudski zavodnik imao je brojne ljubavi, no samo dvije ostale su zapamćene. Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su jedan od najljepših holivudskih parova početkom 2000-ih, a njihov razvod zbog Angeline Jolie bio je glavna tema i skandal epskih proporcija.  

Pitt je s Jolie dobio troje djece, a njihov razvod i bitka oko skrbništva punili su medijske stupce. Utjehu je potražio u vezi s glumicom Ines de Ramon. Za njihovu vezu prvi put se saznalo u novembru 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...