POŽAR KOD BH. GRADA: Izgorjela dva automobila, vatra se proširila sa suhe trave

Rekao da je požar lokalizovan u nedelju oko 13 sati, te da nije poznat uzrok i da će šteta naknadno biti utvrđena.

  • Hronika

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Dva automobila su u potpunosti izgorjela u selu Bačići u opštini Milići, a vatrogasci su uspjeli da spriječe da se vatra proširi na vikendicu, rečeno iz opštinske Teritorijalne vatrogasno–spasilačke jedinice.

Goran Đurić, komandir smjene rekao da su u nedelju u 11.45 sati dobili dojavu iz Policijske stanice Milići da u selu Bačići gori suha trava i da je vatra zahvatila dva automobila.

"Gorjelo je oko dunum niskog rastinja i suhe trave, požar se proširio prema vikendici, ali smo uspjeli da spriječimo da uništi vikendicu. Nažalost, spasa nije bilo za dva putnička automobila koja su u potpunosti izgorjela“, naveo je Đurić.

Rekao da je požar lokalizovan u nedelju oko 13 sati, te da nije poznat uzrok i da će šteta naknadno biti utvrđena.

U požaru su učestvovala dva vatrogasca sa jednim vozilom, piše Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...