MILORAD DODIK ZABAVLJA SIROMAŠNI NAROD: "RS je uspješna, a Bosna i Hercegovina je planetarni promašaj"

"Mi ga ne uvažavamo pa mu ne dajemo ništa, uvažavaju ga muslimani pa odatle vjerovatno crpi novac", napomenuo je Dodik.

  • Politika

  • 24. Dec. 2023  

  • 4

Predsjednik nh. entiteta RS Milorad Dodik izjavio je "da je Bosna i Hercegovina planetarni promašaj i da nema nikakve šanse da opstane".

Dodik je za portal Banjaluka.net rekao "da u Bosni i Hercegovini više niko ne vjeruje osim nekoliko plaćenika kao što su američki ambasador, lažni Schmidt i ostali".

On je naveo da će se vidjeti da će se za američkim ambasadorom Michaelom Murphyjem vući repovi novca koji je uzeo odavde, bar tako pretpostavlja, dok Schmidt lopatama pokušava da sebi obezbijedi neki novac.

"Mi ga ne uvažavamo pa mu ne dajemo ništa, uvažavaju ga muslimani pa odatle vjerovatno crpi novac", napomenuo je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...