SCENE UŽASA NA MAGISTRALI SMRTI: Četiri vozila uništena za pola sata, dijelovi razbacani po čitavom putu (FOTO/VIDEO)

Policija i Hitna pomoć na mestu nesreće

  • Hronika

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Saobraćajna nesreća kojoj su učestvovala dva vozila dogodila se danas na putu koji vodi od Čačka prema Kraljevu u Srbiji, tačnije na magistrali kod Lađevaca.

"Silovit udar vozila marke Passat, koji je udario u Peugeota i tako napravio ogromnu štetu na vozilu. Sve se odigralo na ozloglašenoj magistrali smrti, gdje svakodnevno vreba opasnost od saobraćajnih nezgoda. Dijelovi automobila rasuli su se po cijelom kolovozu", kazao je očevidac.

On dodaje, da je svega par kilometara od ovog udesa, u mestu Mojsinje kod Čačka, također na Ibarskoj magistrali došlo do još jedne saobraćajne nezgode za manje od pola sata, u kojoj su učestvovala također dva vozila.

Tokom trajanja uviđaja na ovim dionicama saobraćaj se odvijao otežano, zbog čega su se stvarale manje kolone vozila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...