EPILOG HAOSA U CENTRU BANJE LUKE: Poznat identitet napadača na policajca, udario ga je šakom zbog…

Tokom dovođenja u policijsku stanicu on je prijetio dvojici policajaca.

  • Hronika

  • 25. Dec. 2023  

  • 0

Jelenko Kopranović iz Banje Luke predat je banjalučkom tužilaštvu, a terete ga da je, nakon što mu je “pauk” pokušao podići automobil, šakom udario policajca.

Nakon što ga ispita postupajući tužilac, donijet će odluku o tome da li će za njega predložiti pritvor.

Kako je uz navođenje inicijala saopćeno iz banjalučke policije, policajci su oko dva sata ujutro u Ulici Ive Lole Ribara u Banjaluci primijetili nepropisno parkiran BMW, nakon čega je na lice mjesta došao “pauk” sa ciljem premiještanja vozila.

“U trenutku pripreme iz obližnjeg ugostiteljskog objekta izašao je J.K. koji je sjeo u vozilo i naglo ga startovao, te pomjerio nekoliko metara, a potom izašao iz vozila i prišao policijskim službenicima, te se oglušio o njihovo zakonito izdato naređenje i napao jednog policajca na način da ga je udario zatvorenom pesnicom u glavu, usljed čega je policajac povrijeđen”, naveli su iz PU Banjaluka.

Kako dodaju, tokom dovođenja u policijsku stanicu on je prijetio dvojici policajaca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...