CURE DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA REGION: Snimali su svatove i zabili se u drugo vozilo, snimatelj mrtav, poginuo i bračni par...

Tvrdi da su automobili nakon stravične eksplozije odletjeli u zrak, a da je jedno vozilo doslovno proletjelo ispod njih.

  • Hronika

  • 26. Dec. 2023  

  • 0

Cijela Crna Gora danas je zavijena u crno nakon prometne nesreće u kojoj je četvero ljudi preminulo u mjestu Brezojevica, na izlazu iz Plava. Naime, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila, a život izgubilo četvero ljudi. 

-Tijela dvije osobe, muškarca i žene, nakon nesreće dopremljena su u Hitni centar. Pokušana je reanimacija, ali sve je bilo uzalud- rekli su iz KBC-a Berane.

Inače, prometna nesreća dogodila se oko 19.35 sati, kada su se frontalno sudarila dva automobila. Nastradali su bračni par iz Plava, mladić koji je također iz Plava i snimatelj RTV "Glas Plava".

Svjedoci ove kobne nesreće tvrde kako je tragediji prethodilo vjenčanje u Rožajama koju je jedan od preminulih snimao.

-Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara, rekao je svjedok.

Tvrdi da su automobili nakon stravične eksplozije odletjeli u zrak, a da je jedno vozilo doslovno proletjelo ispod njih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...