"UMJESTO ROĐENDANA SADA MU SPREMAJU SAHRANU": Ispao iz vozila kroz zadnje staklo

Vjeruje se da je nastradao zbog neprilagođene brzine.

  • Hronika

  • 28. Dec. 2023  

  • 0

Mladić star dvadeset godina nastradao je u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Varna kod Šapca u Srbiji, a da tragedija bude još veća nastradao je dve nedelje pred svoj rođendan, javlja Kurir.

Saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros oko 4 sata kada je, kako se sumnja, uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio sa puta u kanal.

"Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao iz smjera Tekeriša ka Šapcu izletio iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja udario je u kanal ali ni tu se nije zaustvio automobil je, sudeći po tragovima ponovo izašao na put isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesretni mladić ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede uslijed kojih je preminuo na mjestu nesreće", rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

Kako je rekao, nastradali mladić je iz mjesta Bojića i ne zna gdje je bio ali sumnja se da je uzrok jezive tragedije brzina kretanja.

"Nažalost, on je nastradao dvije nedjelje prije rođendana. Umjesto da se oni koji su ga voljeli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu", rekao je jedan od poznanika nastradalog.

Ekipa hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mjestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

Vjeruje se da je mladić bio sam u automobilu. Tijelo je prevezeno na obdukciju, a istragom koja je u toku bit će utvrđen uzrok ove nezgode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...