FUAD KASUMOVIĆ POZVAO NA HITNU REAKCIJU VLASTI: "Odmah pokriti oštećene kuće u zemljotresu"

"Reagirali smo promptno i konkretno", kaže Kasumović

  • Društvo

  • 31. Dec. 2023  

  • 0

Gradska uprava Zenica i Krizni štab odmah su, rano jutros, posjetili mještane Ljubetova, gdje su pričinjene znatne štete nakon sinoćnjeg nevremena - napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Zenice Fuad Kasumovć.

Kasumović piše da nema ljudskih žrtava, a materijalna, odnosno šteta na kućama, bit će promptno sanirana.

"Naime, Gradska uprava sa mnom na čelu, odmah je osigurala konstrukciju i crijep za krovove oštećenih kuća, kako bi se mještanima pokrile kuće prije padavina. Dakle, reagirali smo promptno i konkretno.

Zanimljivo, čitam kako je premijer Nezir Pivić kao i obično samo obećao pomoć, bit će zanimljivo pratiti o kakvoj konkretnoj pomoći se radi. Mi se nismo bavili saopćenjima i izjavama za medije, naprotiv, odmah smo otišli na lice mjesta i osigurali konkretnu pomoć",  napisao je, između ostalog, Kasumović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...