UOČI KONCERTA U BANJOJ LUCI: Lepa Brena poručila za Novu godinu - "Hajde da se volimo"

Muzička zvijezda Lepa Brena priredila je povodom proslave Nove godine u Banjoj Luci potpuno novi, spektakularni repertoar.

  • Žena

  • 01. Jan. 2024  

  • 4

Prema riječima Lepe Brene, za novogodišnji koncert u Banjoj Luci pripremili su nešto novo i spektakularno, kako bi zagrijali banjalučku publiku u zimskoj noći.

"Pošto sam ja snimila 22 albuma i nekada ne mogu da stignem na mojim koncertima da otpjevam sve te pjesme koje publika traži, pravimo novi program za Banju Luku", kazala je ona. Zimski period, prema njenim riječima, mora imati svečaniju konotaciju jer se svi pripremaju za radost i veselje. "Tako se i mi radujemo novom repertoaru, koji će biti živ, veseo i koji će podstaknuti dobru i pozitivnu energiju", istakla je ona.

Na koncertu u Banjoj Luci očekuje da će, kao i uvijek, razveseliti ljude na velikom spektaklu koji sprema.

"Zbog toga će Banja Luka imati poseban novogodišnji program. Repertoar je optimističan i veseo, kako bismo sa radošću i pozitivnom energijom napravili spektakularan koncert. Vjerujem da, kada 1. januara uđemo u novu godinu sa ovakvom dobrom i pozitivnom energijom, ona će nas pratiti tokom čitave godine. Za nas ne postoji problem kao što su kiša, snijeg ili minus, tako da svi koji dođu na koncert u Banja Luku na trg učestvovat će u fantastičnoj atmosferi", rekla je pjevačica.

Što se tiče planova za narednu godinu, istakla je kako će se posvetiti kompaniji "Lady B", ali i snimanju jedne kvalitetne pjesme.

"U 2024. godini dala sam zadatak da mi naprave jednu pjesmu, ali da mi naprave dobru pjesmu. Ona mora da se dopada meni, koja sam iskusni znalac teksta i melodije. Sada svi prave pjesme, ali nema općenarodnog hita koji je pravio Zdravko Čolić, sada postoje neke individualne pjesme. Ja bih voljela da pjesma nema pasoš", najavila je Brena svoj još uvijek nenapisani novi hit.

Nastavila je o kompaniji: "Godina 2024. će proći u podizanju kompanije 'Lady B'. To je moja želja od 1987. godine, pošto sam ja žena koja je najviše padala na bini i pored bine, razbijala se, pa sam željela da radim na jedinstvenim hulahop čarapama u svijetu", našalila se.

Dodala je da je u showbizu 42 godine, te da je veliki radoholik i žena koja ima dobru energiju.

"Smatram da što više radim, mnogo bolje se osjećam. Kada je bila korona, živjela sam sasvim jedan normalan život, za kojim sam toliko čeznula svih ovih godina dok sam toliko radila. Međutim, kada se to ostvarilo za vrijeme korone, meni je već poslije 15 dana bilo dosadno. Već sam htjela da krenem u neku akciju. Ta akcija će se prenijeti i u novoj godini, i ona treba da traje stalno, samo čovjek treba biti mudar i treba napraviti balans između toga koliko radi i koliko se odmara", kazala je ona.

I za kraj godine je poručila u ime cijelog svog tima: "Naša poruka oduvijek, ali i u novoj godini je 'Hajde da se volimo'."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...