"VAŠI SNOVI SU PRED VAMA": Džeko poslao jaku poruku za Novu godinu

Pružao je Dijamant sjajne partije u dresu Intera, sa ovim klubom stigao i do finala Lige prvaka, ali je tamo zaustavljen od ekipe Manchester Cityja.

  • Sport

  • 02. Jan. 2024  

  • 0

Za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine 2023. godina bila je i više nego uspješna.

Pružao je Dijamant sjajne partije u dresu Intera, sa ovim klubom stigao i do finala Lige prvaka, ali je tamo zaustavljen od ekipe Manchester Cityja.

Nakon toga pozdravio se sa osobljem ovog tima i saigračima i dres Nerazzura zamijenio onim turskog velikana, Fenerbahčea.

U novom timu se veoma brzo nametnuo u lidera tima, proglašen je za kapitena, a sjajne partije nisu izostale.

Njegov tim je lider turskog šampionata, rutinski je izborio plasman u nokaut fazu Konferencijske lige, a Džeko je na 22 utakmice postigao 16 golova i upisao 7 asistencija.

Od Dijamanta su velika očekivanja u novoj 2024. godini. Fener želi vratiti na tron Turske i vratiti titulu prvaka nakon 10 godina čekanja, a Zmajeve će kroz baraž pokušati odvesti na historijsko Evropsko prvenstvo.

37-godišnji napadač obratio pratiteljima Novogodišnjom porukom, te tako najavio velike stvari.

“Učite iz prošlosti i ne osvrćite se nikada unazad. Vaši snovi su pred vama. Ići prema gore je jedini ispravan put. Sanjajte velike stvari, marljivo radite, ostvarite to jer je budućnost puna beskrajnih mogućnosti”, poručio je Džeko, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...