NEOBIČAN OGLAS ZA POSAO U BiH: Plata dobra, dva uvjeta su najvažnija

Nudimo: Plata u iznosu od 3 000 KM! Naravno, topli obrok i doprinosi su obavezni. Smještaj obezbjeđen.

  • Ekonomija

  • 03. Jan. 2024  

  • 1

Ljetna bašta Old Mill Stolac je oglasila konkurs za četiri radna mjesta. Kažu: Heeeej, naša nova sezona počinje 01.03. Nudimo: Plata u iznosu od 3 000 KM! Naravno, topli obrok i doprinosi su obavezni. Smještaj obezbjeđen, prenosi Ljudski.ba.

Radimo sezonski 8 mjeseci godišnje kako bi uposleni ostvarili naknadu od Zavoda za zapošljavanje tri mjeseca. Ne brinite, tokom sezone posla (ono baš) imamo svega tri ljetna mjeseca kad dodatno nagrađujemo svoje kuhare.

Kuhare koji nam garantuju nastavak rada u slijedećoj sezoni podržavamo novčano ova 4 mjeseca kad ne radimo.

alt

Mi imamo samo dva uvjeta: da ste dobra osoba i da stojite iza onoga šta kažete. Nismo najbolji poslodavci na svijetu. Nikako nismo, al' se trudimo da nam svima bude bolje.

Potrebni su nam kuhari sa iskustvom koji su spremni preuzeti smjenu i koji imaju samostalnost u radu (rad na roštilju nam je osnova posla).

I da znate, na poruke ne odgovaramo jer smatramo da se ni jedan ozbiljan posao ne ugovara preko poruke. Sve informacije dobit ćete pozivom na broj: 063 357 230. Porukom možete ostaviti svoj broj telefona, mi ćemo vas kontaktirati.

I molimo vas, tražimo kuhare sa iskustvom koji imaju znanje i vještine koje treba da ima kuhar.

Godinama smo odskočna daska za ljude (bez ili sa malo iskustva) koji imaju ljubav za kuhanjem i spremnost da uče. Za njih - pomoćne kuhare objavit ćemo poseban oglas.

Naša zajednička poslovna avantura neće biti med i mlijeko, ali garantiramo da će se isplatiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...