DAMIR DŽUMHUR PROŽIVLJAVA NAJTEŽE TRENUTKE KARIJERE, OGLASIO SE NAKON ŠTO JE PREDAO MEČ: "Tužan sam, imam problem..."

Kasnije se oglasio na društvenim mrežama i objasnio šta se desilo

  • Sport

  • 03. Jan. 2024  

  • 0

Bh. teniser Damir Džumhur predao je meč osmine finala Challengera u australskoj Canberri protiv Alexandera Ritscharda iz Švicarske, trenutno 221. tenisera na svijetu.

Nakon 47 minuta igre i pri rezultatu 6:1, 2:1 za Švicarca, Džumhur je saopćio da ne može nastaviti meč.

Kasnije se oglasio na društvenim mrežama i objasnio šta se desilo.

"Zbog ponovne povrede leđa, koja se dogodila u drugom gemu današnjeg meča, morao sam predati. Nema mnogo vremena do Australian Opena, ali ću pokušati da se oporavim i budem spreman... Tužan sam jer sam godinu počeo dobrom pobjedom i veoma sam motivisan, ali se sada moram nositi s ovim problemom. Hvala svima na podršci", napisao je Damir Džumhur na Instagramu.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...