ŽENA OSTALA U ŠOKU: Primijetila sumnjive aktivnosti ispred kuće, nisu joj ukrali automobil, nego nešto još gore...

Izvođači su rekli policajcima da su pogriješili adresu.

  • Šareni svijet

  • 05. Jan. 2024  

  • 0

Ponekad se dogodi da vam ukradu auto ispred kuće, ali da, moguće je, u nedavnom incidentu na Floridi (SAD), jednoj je ženi iz mjesta Apopke ukraden cijeli betonski prilaz ispred kuće.

U neobičnoj prijevari koja je ostavila vlasnicu samo s blatnjavom stazom ispred kuće i računom od 10.000 dolara za popravak, priču su objavili brojni lokalni mediji. Naime, Amanda Brochu, vlasnica kuće, prvo je primijetila sumnjive aktivnosti ispred kuće nakon što je stavila svoju kuću na oglas za prodaju.

Pojavili su se ljudi koje ne poznaje i počeli mjeriti prilaz, a navodni izvođač radova tvrdio je da je neko iz grada Tampa zainteresiran za zamjenu betonskih ploča prije kupovine kuće, rekla je za lokalni WFTV Channel 9. Nije znala ništa o tome, pa je pozvala policiju, no izvođači su rekli policajcima da su pogriješili adresu.

Međutim, nakon par dana kad Brochu nije bila kod kuće i kad se vratila primijetila je da nema betonskih ploča na prilazu. Pogledala je snimku na kameri i vidjela ljude i bager u akciji koji je iskopao stazu i ploče spremio u kamion, piše Daily Mail.

Cijeli prilaz je nestao i ostala je samo zemljana staza. Policija je stigla kasno za reakciju, no očajna vlasnica kuće je pokrenula GoFundMe kampanju kako bi prikupila sredstva za popravak prilaza, a odaziv je srećom bio iznenađujuće velik – u samo nekoliko dana prikupljeno je preko 13.500 dolara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...