JEZIVO UBISTVO U METROU: Usred tuče muškarac pao pod voz (VIDEO)

Strašna scena

  • Hronika

  • 05. Jan. 2024  05. Jan. 2024

  • 0

Muškarac u Philadelphiji poginuo je kada je u četvrtak uvečer tokom tuče gurnut na šine metroa trenutak prije dolaska voza, javlja "New York post".

Tragedija se desila na stanici u 34. ulici u Univerzitetskom gradu u četvrtak oko 16.30 po lokalnom vremenu, rekli su zvaničnici za NBC 10.

Uznemirujući video snimljen je u trenutku kada su se dvojica muškaraca svađala na samo nekoliko koraka od ivice perona, dok se čuje kako se voz približava stanici.

Čovjek u tamnom kaputu i ​​crnom šeširu zadaje dva udarca žrtvi, od čega ona pada na šine.

Užasnuti posmatrači su vrištali kada je voz na liniji Market-Frankford ušao u stanicu svega nekoliko trenutaka nakon što je čovjek pao na šine.

Hitna pomoć je na licu mjesta konstatovala smrt muškarca koji je pao na šine.

"O moj Bože, osećam se tako j***** strašno", vikala je jedna žena na snimku prije nego što se vidi da policija ubrzano prazni lice mjesta.

Policija je potvrdila da pregleda snimak u okviru istrage, a žrtva tek treba da bude identifikovana.

"Ne znamo tačno šta se dogodilo prije toga, ali u toku je istraga", rekao je policijski inspektor Philadelphije Kpana Massaquoi za NBC10.

"Osoba u crnom kaputu je kasnije privedena", rekao je Massaquoi i dodao da trenutno nema svjedoka uprkos snimku koji prikazuje više ljudi u blizini kada je muškarac udaren.

Policija moli sve svjedoke da se jave, a slučaj se istražuje kao ubistvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...