NOVA TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: U stravičnom sudaru troje mrtvih i više povrijeđenih, policijske ekipe na licu mjesta…

Uviđaj je u toku.

  • Hronika

  • 06. Jan. 2024  

  • 0

Troje ljudi je poginulo i nekoliko je ozlijeđeno u strašnoj prometnoj nesreći noćas u 1,40 sati na autocesti Karlovac – Rijeka, između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri, javlja Radio Mrežnica.

Prema prvim informacijama sudarili su se kombi i osobni automobil. Radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te automobilu riječkih registracija.

Radi se o traku koji vodi prema Novigradu i o dijelu autoceste prije nadvožnjaka, a šta je uzrok nesreći službeno još nije poznato. Uz policijske ekipe na mjestu nesreće je i državni odvjetnik, piše Radio Mrežnica.

Vozila koja iz smjera Zagreba idu prema Karlovcu moraju “sići” na čvoru Karlovac pa starom cestom dalje jer je promet autocestom od Karlovca do Novigrada u prekidu.

Uviđaj je u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...