SEKS SIMBOL DEVEDESETIH: Slavna glumica ne liči na sebe, prvi put progovorila o teškom periodu…

Nedavno našla na meti kritika zbog neprepoznatljivog izgleda.

  • Estrada

  • 06. Jan. 2024  06. Jan. 2024

  • 0

Holivudska glumica Jennifer Love Hewitt (44) u zadnje se vrijeme pritajila iz javnosti, a sada je progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla u tajnosti.

Jennifer se na svom profilu na Instagramu osvrnula na 2023. godinu, koja joj je bila vrlo izazovna zbog gubitka majke te je iskrenom objavom dirnula obožavatelje.

"Ove godine prošla sam kroz puno toga za što nitko nije znao. I zahvalna sam na toj privatnosti. Bilo mi je lijepo biti majka koja je s djecom kod kuće. Postala sam bolja kuharica. Naučila sam da je u redu posvetiti se sebi mentalno, fizički i emocionalno. Puno sam molila i manifestirala. Smijala se od srca više nego ikad. Imala najdužu prehladu u životu. Bila sam natjerana imati više vjere nego inače. Naučila sam voljeti tjelovježbu zbog dobrobiti za moje mentalno zdravlje. Iskoristila sam priliku za sebe i svoje veće snove. Prepustila sam se tugovanju i uspjela sam više toga pustiti. Osjećala sam svoju mamu oko nas i vidjela znakove koje mi šalje. Oprostila sam se od stvari koje ne donose pozitivu u moj život i oslobodila prostor za puno dobrih stvari u 2024. Proslavila sam 10 godišnjicu sa svojim frajerom. Napravila neke tetovaže. I zaista učila iz svake lekcije. I evo me sada. Sretna, blagoslovljena, zahvalna i ispunjena nadom. Molit ću se da naš svijet ove godine postane bolji i da svi vide manje patnje, straha i slomljenih srca. Šaljem vam svima ljubav i sretna Nova godina!" napisala je glumica, a u komentarima dobila brojne poruke podrške.

Jennifer se nedavno našla na meti kritika zbog neprepoznatljivog izgleda u videu koji je objavila na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...