POTVRĐENO ZA "SB": Pošli u lovačku kuću, pa se prevrnuli, jedan lovac poginuo, a tri povrijeđena

Nesreća kod Donjeg Vakufa

  • Hronika

  • 06. Jan. 2024  

  • 0

Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Doganovci kod Donjeg Vakufa, potvrdio je za "Slobodnu Bosnu" glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

Kako je naveo Hodžić, nesreća se dogodila u 12:15 sati kada je došlo do slijetanja s ceste automobila marke Mitsubishi Pajero u kojem je smrtno stradao putnik u vozilu R. R. (73) iz Donjeg Vakufa, dok su tjelesne povrede zadobili vozač i još dva putnika.

Njihov stepen povreda još nije poznat.

Uviđaj su obavili pripadnici Odsjeka krim policije PU Jajce, a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac.

Nesreću su doživjeli članovi lovačke grupe „Jezerci“ koji su obavijestili javnost na društvenim mrežama o tome da je smrtno stradao Ramljak Ramiz – Ramko, a povrijeđeni su Purivatra Saudin – Sutko, Purivatra Elmedin – Betko i Purivatra Edin – Kreja.

Kako se navodi u objavi, lovci su krenuli u lovište na revir Torlakovac, te su bili pri polasku na konak u lovačku kuću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...