BAKIR IZETBEGOVIĆ ČESTITAO PRAVOSLAVNIM VJERNICIMA PREDSTOJEĆI PRAZNIK: "Neka Božić unese u vaša srca sreću"

"Božić simbolizira nadu, toleranciju, poštivanje različitosti i otvorenost prema drugima, što su vrijednosti na kojima trebamo graditi društvo i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu", rekao je Izetbegović

  • Politika

  • 06. Jan. 2024  

  • 2

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović uputio je čestitku pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini povodom Božića.

U poruci je svim pravoslavnim vjernicima uputio čestitku sa željom da najveći pravoslavni praznik provedu u zdravlju, miru i blagostanju.

"Neka Božić kao praznik mira, ljubavi, solidarnosti i duhovne obnove u vaša srca unese sreću, a vaš dom ispuni radošću i toplinom. Božić simbolizira nadu, toleranciju, poštivanje različitosti i otvorenost prema drugima, što su vrijednosti na kojima trebamo graditi društvo i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Neka nam duh ovog praznika bude vodilja u nastojanjima da budućnost svih nas i naših potomaka učinimo svjetlijom i prosperitetnijom", navodi se u poruci predsjednika SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...